И през 2020 година България отново ще рекламира основно морския

...
И през 2020 година България отново ще рекламира основно морския
Коментари Харесай

15 млн. лв. за реклама на морския ни туризъм през 2020 г.

И през 2020 година България още веднъж ще популяризира главно морския туризъм, по този начин както постоянно го е правила. Парите са същите като през предходната година – 15 млн. лева, а търсеният резултат е растеж на туристите по Черноморието с към 300 000 след спада през тази година.

Новото е, че поради банкрута на английския туроператор " Томас Кук ", те ще се дават по скица, която е обвързана с постигнатите резултати.

Това стана ясно при представянето на маркетинговата акция на Министерството на туризма от отрасловия министър Николина Ангелкова пред част от туристическия отрасъл и медиите.

Така още веднъж няма да има пари за целева реклама за другите типове туризъм – културен, спа, винен, селски, авантюристичен и така нататък Именно те компенсираха спада от морския туризъм през тази година.

Идеята на Министерството на туризма е новият механизмът да се приложи пилотно за Черноморието и в случай че се окаже работещ за повишение броя на туристите, след това ще се разшири, даде обещание Ангелкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР