И през 2017-а България не е парламентарна демокрация, а е

...
И през 2017-а България не е парламентарна демокрация, а е
Коментари Харесай

Вучков: И през 2017-а България не е парламентарна демокрация, а премиерска диктатура

И през 2017-а България не е парламентарна народна власт, а е премиерска тирания. Това съобщи проф. Юлиан Вучков в изявление за предаването " По първи петли " по БНР.

„ Няма естествен човек, който да не е имал съзнанието, че в България би трябвало да настанат много съществени промени, с цел да се измъкнем от пороците на социалистическото време. Но никой естествен човек, интелигентен и образован, изключително високообразован, не е предполагал, че този преход ще бъде подобен, какъвто ние към този момент го водим в продължение на съвсем три десетилетия ", счита Вучков.

Според професора 2017 година ще бъде запомнена с това, че България още веднъж е премиерска тирания, каквато е била по време на целия Преход.

„ Ние нямаме даже естествена национална сигурност, с която толкоз доста се хвали партия ГЕРБ. Има съществени индикатори, които демонстрират, че тя не съществува. Първо, тази чудовищна емиграция. Два милиона души са напуснали страната и няма да се върнат в България. Една нация, която се топи, може ли да приказваме, че тя е национално сигурна? "

„ Над 600 000 са необразованите хора у нас ", подчертава още проф. Вучков.

„ От необразовани хора може да очакваш всичко ", ззаяви той и уточни това като още един индикатор за неналичието на национална сигурност.

Има доста незнайни пред България и все по-малко неща зависят от народа, счита още Вучков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР