И последната гимнастичка от ансамбъла на България намери любовта. От

...
И последната гимнастичка от ансамбъла на България намери любовта. От
Коментари Харесай

„Златната” Лаура с гадже юпи

И последната гимнастичка от ансамбъла на България откри любовта. От няколко месеца „ златното момиче ” Лаура Траатс има човек до себе си, научи HotArena.

Красавицата е доста щастлива с приятеля си, чието име е Мартин Стефанов. Двойката живее в София, а младежът е от новата вълна млади юпита, които избраха България вместо чужбина.

Той е чиновник в интернационална компания за асортимент на личния състав, която е топ 5 в класацията „ Най-добрите работни места в света ”.

21-годишния Мартин е студент в Нов български университет и е ученик на немската гимназия в София.

Двамата обичат да пътуват и постоянно отскачат до разнообразни кътчета от Европа. Сред обичаните им дестинации са Германия и Австрия. Мартин е почитател на футбола, а обичаният му тим е „ Манчестър Юнайтед ”, написа „ България през днешния ден ”.

Двамата с Лаура едвам неотдавна разкриха връзката си, като споделиха фотоси от обща почивка. Преди това Траатс беше единствената от ансамбъла без гадже.

Гимнастичката, която има двойно поданство поради татко си–холандец, тренира от 4-годишна художествена гимнастика. За да влезе в ансамбъла тя се отхвърли от холандския си паспорт, само че стана едно от златните девойки на България.

От 2012-та година Лаура е част от момичешкия отбор на Камелия Дунавска и Валентина Иванова. След това е изтеглена при дамите, при избора на нов състав след отказването на гимнастичките, спечелили бронзов медар от олимпиадата в Рио.

Лаура е определяна от приятелите си като усмихнато и чаровно момиче. Затова и мнозина се чудят, че до момента е останала без гадже.
Е, към този момент и тя се носи на крилете на любовта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР