И понеже този свят е повече магичен, но не дотам

...
И понеже този свят е повече магичен, но не дотам
Коментари Харесай

"Гоблини" се крият в книжарниците

И тъй като този свят е повече магичен, само че не до такава степен егоистичен, а хората са малобройни, напряко се натъкваме на... гоблини. Това са античните твари, които изкушават хората да впрягат магията. Понякога е задоволително комета да профучи около луната и там да поникнат гори от бели дървета, които да надигнат бледи корони към сребърната светлина като маргаритки, обърнати към слънцето.

А щом обиколи дваж света, за какво не и там да се разбуди магия – още веднъж да се появят тролове в реките, великани измежду хълмовете и морски змейове и русалки около крайбрежията. Само тъй като магията още съществува.

" Гоблини " към този момент е по книжарниците, оповестиха издателите от " Дуо Дизайн ". А създателят Филип Рийв живее със брачната половинка и сина си в Дартмур, Англия, където най-дивите места евентуално са цялостни с жаблини, дрейкове и други тайнствени същества.

Читателите на " Детски Дневник " могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР