И парламентарната комисия по бюджет и финанси ще работи извънредноПарламентарната

...
И парламентарната комисия по бюджет и финанси ще работи извънредноПарламентарната
Коментари Харесай

Парламентът ще заседава извънредно за увеличението на пенсиите от 1 юли

И парламентарната комисия по бюджет и финанси ще работи изключително

Парламентарната комисия по бюджет и финанси ще работи изключително, с цел да завърши с държавния бюджет и бюджетите, на Държавното публично обезпечаване (ДОО) и Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) до 29 юни и от 1 юли да има обновен бюджет. Това увери ръководителят на комисията Любомир Каримански ( "Има подобен народ "), съобщи Българска телеграфна агенция.

"Всякакви спекулации, че няма да бъде признат бюджетът ", са лъжи, съобщи той.

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание Каримански сподели, че графикът планува в събота и в понеделник комисията да заседава, с цел да може на изключително пленарно съвещание във вторник актуализацията на бюджетите на ДОО и НЗОК на второ четене да бъде призната, а в сряда депутатите да гласоподават и актуализацията на огромния бюджет.

Относно нарастването на размера на пенсиите депутатът изясни, че може да има закъснение, само че средствата отново ще бъдат дадени в границите на юли или август. По думите на Каримански, с изключение на предложенията по вносител за повдигането на пенсиите, има други две - на ГЕРБ-СДС и на Движение за права и свободи. Националният застрахователен институт знае какви са предложенията за ДОО и може да ги "насмята ", сподели той.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР