И от момента на тяхната раздяла той е самотен баща.

...
И от момента на тяхната раздяла той е самотен баща.
Коментари Харесай

Бившият На Мариана Векилска Й Извади Кирливото Бельо И Направо Я Закопа! Разкри, Че Тя Му Е

И от момента на тяхната разлъка той е уединен татко. Времето не се оказало в интерес на Симеон и вместо да преодолее раздялата с водещата, той се усеща по-зле.

Причината за това не е обвързвана само с решението на някогашната телевизионерка да го напусне. Симеон Колев претърпява тежко обстоятелството, че тя заряза сина си в България и реши да емигрира, с цел да гради кариера зад граница.

Той показа, че раздялата му с някогашната водеща не е била единствено най-драматичния, само че и най-унизителния миг в живота му. Нараненият Симо споделя, че с времето осъзнал, че няма право да се сърди на пълновръстен човек за решението, което е взел.

Той не крие, че сега двамата с Мариана Векилска даже не са другари. Симо е безапелационен, че постоянно е на линия за нея и когато тя го търси, той се държи като виновен и учтив човек. Но никога не би си разрешил да бъде двуличник и да съобщи, че двамата са в прелестни връзки.

Той взе още си спомня последните думи на някогашната си. На разлъка тя му споделила, че той е просто съвършен и по тази причина с него се живее мъчно, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР