И още за изборите в неделя. Три специални ТВ сета.

...
И още за изборите в неделя. Три специални ТВ сета.
Коментари Харесай

Какво ще ви покаже bTV в деня на изборите: Подготовка за специалните студиа на bTV

И още за изборите в неделя. Три специфични ТВ сета. Над 15 часа качествена журналистика.

Преки включвания от над 40 местоположения в България и чужбина. A трескава подготовка върви в едно от специфичните студиа на bTV за изборния ден – Изборната сцена

Седмици по-рано екип от експерти кани политиците и търси най-хубавите политически анализатори, коментатори и публицисти, които да показват разнообразни гледни точки в изборния ден.

„ За да изкараш политиците от тишината на класическото студио се изисква доста повече старания, в сравнение с просто да ги поканиш на изявление. Костваше ни доста телефонни диалози и доста убеждения към тези хора “, изясни Елица Делчева, изпълнителен продуцент на " Тази заран " и изборно студио " Арена ".

На горещата сцена Мария Цънцарова чака основните герои на деня, с цел да ги сблъска в пряк спор. За първи път в българско изборно студио това ще се случва пред аудитория онлайн.

„ Изключително предизвикателство за мен е това, че диалозите на „ Арената “ ще се организират пред погледите, страстите на хората, които ще бъдат в публиката. За първи път и хората, които вземат участие в нашите диспути и конфликтите ще бъдат изправени и пред гласоподаватели – хора от разнообразни възрасти, разнообразни компетенции… “, споделя Мария Цънцарова.

Сред публиката, онлайн, за първите им реакции и въпроси ще бъде Златимир Йочев.

„ Все публицистите се чудим – какво биха питали хората, в случай че са на нашето място – този път няма да се чудим, а непосредствено ще им дадем опция “, сподели Йочев.

Два дни лишава построяването на специфичната дискусионна сцена. Звук, светлина, визия – значим е всеки подробност.

Студиото ще есе ръководи от е преносима телевизионна станция на bTV.

Студио „ Арена “ е единствено едно от трите специфични студиа, които bTV приготвя от 17 часа до след среднощ. А преди този момент, първите часове от изборния ден ще стартират с 5-часово издание на " Тази събота и неделя ", изключителни новинарски излъчвания с Юксел Кадриев и особено новинарско студио с Виктория Петрова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР