И още въпроси около бъдещата съпруга на принц Хари... Ще

...
И още въпроси около бъдещата съпруга на принц Хари... Ще
Коментари Харесай

Ще успее ли Меган да засенчи Катрин

И още въпроси към бъдещата брачна половинка на принц Хари... Ще наруши ли традициите на английската монархия, ще сбъдне ли фантазиите на милиони афроамериканки да имат своя принцеса, ще устои ли на думите си да мине под венчилото с съвременна и семпла рокля?



Меган Маркъл е тазгодишното доказателство, че по Коледа стават чудеса, написа elle.bg. Разведена, с тъмна кожа, католичка и американка, тя е на път да стане новия член на английското кралско семейство, откакто с принц Хари публично оповестиха годежа си.


Маркъл е родена на 4 август 1981 година в Лос Анджелис. Баща й е основен осветител, майка й, афроамериканка, е клиничен терапевт. Меган е учила в девическо католическо учебно заведение, след което - в Северозападния университет в Илинойс.

„ Майка ми ме възпита да бъда жител на света и да не затварям очите си пред суровата действителност “, споделя Маркъл. „ Бях на към 10 години, когато посетихме гетата в Ямайка. Никога не бях виждала такава беднотия. „ Не се опасявай, цветенце ", сподели ми мама - "Осведомявай се за действителността, само че не се опасявай от нея “.

11-годишна, Меган написа писмо до първата дама Хилари Клинтън, с цел да изкаже възмущението си от реклама на сапун, съгласно която мястото на дамите е в кухнята. От тогава до през днешния ден тя не стопира да бъде деятел в битката за тъждество сред половете. Винаги се е бунтувала и против желанието на обществото към нея да се самоопредели като „ чернокожа “ или „ бяла “ и отхвърля да се отхвърли от афроамериканското си завещание по майчина линия.

През 2002 година Меган Маркъл дебютира в сериала „ Централна болница “, по едно и също време с това работи и като фотомодел. Участвала е в още сериали като „ От мястото на престъплението: Маями “, „ Безследно изчезнали “ и „ Касъл “, само че най-голяма известност й носи ролята в „ Костюмари “.

През 2011 година се омъжва за кинорежисьора Тревър Енгелсън, само че бракът им трае по-малко от две години. През ноември 2016 година Меган се отхвърля от финансовата прехрана от някогашния си брачен партньор. По същото време медиите оповестяват, че тя има връзка с принц Хари. Двамата се срещат в Торонто, където живее Меган, откакто обща позната им урежда среща „ на сляпо “. Любовта сред принца и американската актриса, която е с 3 години по-голяма от него, пламва незабавно и не остава дълго в загадка.



Ще наруши ли протокола на английската монархия?

Меган Маркъл към този момент го прави. Почти всякога, когато с принц Хари се появят на обществени места, те нарушават традициите и протокола на английското кралско семейство. Често си разрешават да се държат за ръце и да приказват намерено за връзката си пред публицисти, което е недопустимо съгласно обичаите на Бъкингам.

Освен това Меган още не е привикнала, че член на кралското семейство не може да сяда с кръстосани крайници. Дали ще свикне? Едва ли! Както декларира самата тя:

„ Аз не се самоопределям посредством интимните си връзки. Нищо не е в положение да ме промени – аз съм си същата! “

Съпругата на принц Уилям, която до момента обираше лаврите на славата в Бъкингамския замък, ще би трябвало да се помири, че в идващите няколко месеца, даже година, ще бъде на втори проект. Нормално е – кралското семейство ще има нов член, към който ще е ориентирано любознанието. Още повече, че в тази ситуация става въпрос за Меган Маркъл – задоволително разкрепостена американка, която не се тормози да гази закостенелите порядки на английската монархия, най-малко до момента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР