И определено няма нищо общо с гените на Коко Динев,

...
И определено няма нищо общо с гените на Коко Динев,
Коментари Харесай

Всички Харесват Фолк Дивата, Която Ни Радваше От 90-Те Нелина! Вижте Мъжа На Живота Й, Страшно Младо Лъвче!

И несъмнено няма нищо общо с гените на Коко Динев, за който се твърдеше, че му е татко. Още преди време, в едно свое изявление, Нелина описа за същинския татко на сина си без да загатва името му. Оказва се, че той има друго семейство и мами певицата. „ До последния миг не му споделих, че съм бременна от него. Чак при започване на деветия месец му се обадих. Беше покъртен ”, описа тя. „ Но откакто разбрах, че и той е полигамен и ме лъже, взех решение да отгледам детето си сама. И не скърбя ”, добавя Нелина.

Певицата напълно инцидентно разкрива, че бащата на детето й я мами. Той даже й предлага брак, само че певицата е направила своя финален избор и взема решение да отгледа сина си сама.

Преди време Нелина беше споделила също по този начин, че синът й е извънредно музикален и може да тръгне по нейния път. Дали наследника на поп фолк изпълнителката ще избере музиката или друга специалност следва да забележим.

А през днешния ден Нелина отпътува за Лондон, където ще радва почитателите си с хубави български национални песни. „ И до ден сегашен фолклорът си ми е на сърце ”, показа тя преди дни. „ Моята най-голяма обич. Радвам се, че моите желания и усетите на хората, които споделят, че доста повече ме харесват като фолклорен реализатор, съответстват ”, добави певицата.



Най-важната цел за Нелина е да прави музика, която се харесва освен на нея, а най-много на феновете й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР