И ние следим статистическите данни, защото те са общи за

...
И ние следим статистическите данни, защото те са общи за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Този кабинет е една голяма лъжа

" И ние следим статистическите данни, тъй като те са общи за всичко. Има огромен растеж на производството на оръжие ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Толкова сполучливото държавно управление - прекомерно постоянно имам възприятието, че членове на държавното управление живеят в успореден свят. Всички ограничения, които това държавно управление взе, огромна част са препоръчани от опозицията, всички останали са противоречиви като реализация. Инфлацията е обвързвана с растежа на цените на енергоносителите - ток, газ, горива.

Първата мярка, която ГЕРБ предложи, беше мораториум на цените за битовите консуматори. Втората мярка - с помощта на нас бизнеса не заплаща 800 лв.. Третата мярка, която предлагаме против инфлацията, е заледяване на цените на горивата на 2,70 лева

Този 1 лев от горната страна отива някъде другаде, изчезва мистериозно. Този 1 лев отива към тези, които на ишлеме създават горивата у нас към швейцарски сметки и към корупция. Не единствено към " Лукойл ". Чуваме за разнообразни срещи и договаряния сред министъра на финансите с всякакви хора с ползи в този бизнес. Единият лев е с неуточнен генезис за какво се дължи.

Вчера създадохме специфична комисия, която ще проверява всички тези обстоятелства и условия. Изводите, които ще образува тя, няма да са секретни. Днес бизнесът не знае каква цена ще заплаща през август и септември. Дори не се знае дали ще има газ и доставки ", сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР