И не за първи път получава и критики за харчовете

...
И не за първи път получава и критики за харчовете
Коментари Харесай

Меган Маркъл профукала 500 000 лири за дрехи

И не за първи път получава и рецензии за харчовете си. Отново се припомня, че в последно време херцогинята на Съсекс не стопира да дава пари за тоалети, макар че другояче самоуверено се демонстрира като деятел. Оказва се, че за облекла някогашната актриса е дала внушителните 500 000 лири за година, оповестява в. „ Daily Express “. Изданието се базира на обстоятелствата, които акцентира фешън блогърка. Сумата е посочена от Кристин Рос, съредактор на блога Огледалото на Меган. Модната блогърка обаче позволява, че действителната стойност на голямата сбирка от тоалети и аксесоари на херцогинята на Съсекс евентуално в никакъв случай няма да стане известна.

Откакто беше показана като другарка на английския принц Хари през 2016 година, Меган Маркъл се трансформира в световна фешън икона. При всяка нейна обществена поява стилът ѝ е обширно проучен, оценен и, естествено, заимствуван.„ Ефектът Меган е подобен с резултата Кейт – каквото и да облече, се трансформира в злато “, споделя Кристин Рос, написа tialoto.bg. „ Гардеробът на Меган в действителност е неповторим, защото включва доста поръчкови тоалети, чиято действителна стойност евентуално в никакъв случай няма да узнаем “, добавя блогърката. Рос отбелязва, че множеството тоалети на цена към 300 лири, с които се появява брачната половинка на принц Хари, се разпродават скоростно. Дизайнерските рокли, първокласните чанти и стилните обувки на висок ток са фешън фантазия за доста дами. За кралска персона като Меган обаче те са ежедневие. Джордж Клуни:

Херцогинята на Съсекс постоянно залага на обичаните си марки и дизайнери като „ Диор “, Ралф Лорън, „ Оскар де ла Рента “. Съпругата на принц Хари постоянно разчита и на фешън къща „ Живанши “, чиято артистична директорка Клеър Уейт Келър сътвори сватбената ѝ рокля. Въпреки че постанова фешън трендове, 37-годишната Меган Маркъл, която предходната година беше оповестена за най-добре облечената жена от сп. „ People “, остава вярна на по-скромни марки от времето преди световната ѝ популярност. Заради въздействието, което оказва върху обществеността, кралският фешън специалист Майкъл Талбойс показва вярата си херцогинята на Съсекс Меган да се появява по-често с творения на английски дизайнери. „ Като английска херцогиня тя би трябвало да поддържа родните дизайнери и да ги показва пред погледа на света “, споделя стилният познавач.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР