И нали е ясно, че налагането на едно вариететно предаване

...
И нали е ясно, че налагането на едно вариететно предаване
Коментари Харесай

И Миролюба Бенатова Закла Господари На Ефира: Те Са Кеча В Ефира, Това Не Е Журналистика!

И нали е ясно, че налагането на едно вариететно предаване като бранд за сериозна публицистика, е част от процесите за замяна на всички равнища през последните години.

А преиграването не е ненадейно, когато „ журналистът “ е актьор. Като теглим чертата, би трябвало да признаем, че в последните години доверието не е към публицистиката, а към заместителя „ Господари “.

Те са кеча в ефира. И след плонжа пред склада косъмът доверие се скъса. За да стане ясно, че царят е гол… СлучаЕнос? НЕ ВЯРВАМ. Това е задачата.
Постигната е.

Да се срине доверието в публицистите до под нула, да бъдат заместен от шоумени. Журналистите да са в ентертеймънта. В директния и преносния смисъл. Докато циркът не изгори. В директния и преносния смисъл “, съобщи изрично Миролюба Бенатова.

След което се върна на същински значимата тематика за храните с изминал период на валидност и съобщи:

„ Темата за склада е значима и евентуално обстоятелствата са тъкмо изнесените в предаването. Надявам се притежателите да понесат последици за действителни нарушавания, макар че завоюваха преднина със записите от камерите.

Това е тематиката, която по- директно и очевидно визира обществото от тематиката за сменената гилдии “, заключи журналистката.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР