И на тези избори по традиция се появиха кандидати за

...
И на тези избори по традиция се появиха кандидати за
Коментари Харесай

В разгара на предизборната кампания се появиха абсурди послания, личности и плакати на кандидати за кметове и общински съветници

И на тези избори по традиция се появиха претенденти за кметове и общински съветници, които ни карат откровено да се усмихнем – поради посланията, поради личностите или даже поради метода, по-който наподобяват предизборните им плакати.

Гол мъж – претендент за кмет и общински консултант в столицата, Майката на драконите от сериала „ Игра на тронове “ във Велико Търново, новият Ценко Чоков – консултант от Севлиево, Милко Калайджиев – претендент за кмет на Свиленград са единствено част от бисерите в тазгодишните избори. И изненадите не стопират до тук – моторист претендент за кмет, фотография в механа, фотография пред стена или фотография от фейсбук, сложена на избирателен постер, към този момент красят стените на дребни и огромни градове у нас. Може би не са изненада и редицата правописни неточности, които не всеки ще забележи, покорен от цялостното лъчение на пропагандните материали.

И до момента в който множеството претенденти дават обещание ред, правдивост и почтено ръководство, от плаката на претендента за кмет на Тетевен на Българска социалистическа партия се носи посланието „ Да дадем 2-ри късмет на тетевенската ракия “, само че по този начин е – по какъв начин да са спокойни хората за града си, в случай че ракията им не е преди всичко. А на плаката ясно се вижда задрасканата троянска ракия.  Дали тази година разногласието на локалните избори е за ракията или за мезето, за изваяните мъжки тела или за хората от народа, следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР