И на 30, и на 60 жените никога не са

...
И на 30, и на 60 жените никога не са
Коментари Харесай

Идея на помощ: 5 начина, с които изглеждаме по-млади

И на 30, и на 60 дамите в никакъв случай не са удовлетворени от възрастта си, само че, за благополучие, има няколко лесни метода, които оказват помощ да изглеждаме по-млади, без значение на какъв брой сме години:

Увеличете приема на витамин С

Това е най-хубавият съвет, когато приказваме за младежко лъчение, тъй като витамин С подтиква изаботката на колаген в кожата и това ѝ разрешава да резервира своя пресен тип по-дълго. Хапвайте повече червени чушки, домати, ягоди, портокали, киви, грейпфрут... Всички те съдържат здравословния витамин С.

Яжте повече белтъчини

Те са извънредно значими за работата на кожните кафези – и за производството на колаген, и за обновлението. Белтъчините са жизненоважни субстанции, които би трябвало да участват в менюто ви. Избирайте непълномаслени млечни артикули и немазни меса – риба, телешко, пилешко, а също яйца, орехи и бобови растения.

Забравете за майонезата, наблегнете на зехтин

Вкусна е, само че не е здравословна, по тази причина заложете на салатите с чист зехтин и лимон или смесете зехтин с рапично олио и лимон. Те насищат организма с витамини А, Е и други антиоксиданти, което е здравословно. Свежите салати, подправени по този метод, оказват помощ в битката със свободните радикали и съхраняват здравия тип на кожата.

Не използвайте пудра

Тя може да направи чудеса с външния тип, само че не и когато желаете да бъдете младолики. Колкото повече пудра за лице употребявате, толкоз повече тя запълва порите, и кожата не може да диша, също така акцентира фините линии и бръчици.

За да прикриете пигментните петна по лицето и да изравните тена, използвайте напълно лек тонер. Добавяйте бронзант, който замаскира всички промени в цвета на кожата, а и придава хубав искра.

Всеки ден полагайте грижи за кожата на ръцете

Както всеки ден се грижите за хидратацията на лицето, по този начин постъпвайте и с кожата на ръцете. Не жалете крема за ръце, може от време на време да употребявате и козметиката за лице върху ръцете. Нанасяйте слънцезащитен крем постоянно, дано това ви стане табиет, тъй като е значимо да пречите на нездравословните слънчеви лъчи да състаряват кожата ви.

Източник: noviteroditeli.bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР