И моделката Цеци Красимирова се изкуши от тревата – само

...
И моделката Цеци Красимирова се изкуши от тревата – само
Коментари Харесай

Покрай съпруга си и Цеци се зариби по тревата

И моделката Цеци Красимирова се изкуши от тревата – единствено преди дни тя пусна фотография в интернет, на която крепко дърпа от „ радостната цигарка “.

„ Да, по този начин е, само че го върша рядко “, признава хубавицата, женена за мултимилионера Майкъл Струмейтис с псевдоним „ краля на марихуаната “.

Двуметровият колос от години се занимава с марихуана и е притежател на най-голямата компания за органични аграрни добавки в света. Той отглежда растението за медицински цели и напористо популяризира продукцията си, като постоянно театралничи с джойнт в ръка, написа България Днес.

Преди да се сгодят с нашенката, самата Цеци участваше ефективно в развъждането на тревата. Дори ходеше с мъжа си на разнообразни изложби за хранителни добавки по целия свят.

„ И на мен ми е забавно всичко, обвързвано с стадия на напредък на самото растение. Харесвам работата си и ми е прелестно да се срещам с разнообразни клиенти и да обменяме информация “, показа Цеци, горда с новата си специалност, която показа на последното ревю в Испания.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР