И моделката Цеци Красимирова се изкуши от джойнта - само

...
И моделката Цеци Красимирова се изкуши от джойнта - само
Коментари Харесай

Цеци Красимирова пристрастена към джойнта

И моделката Цеци Красимирова се изкуши от джойнта - единствено преди дни тя пусна фотография в интернет, на която крепко дърпа от "веселата цигара ". "Да, по този начин е, само че го върша рядко ", признава хубавицата, женена за мултимилионера Майкъл Струмейтис с псевдоним "краля на марихуаната ".

Двуметровият колос от години се занимава с марихуана и е притежател на най-голямата компания за органични аграрни добавки в света. Той отглежда растението за медицински цели и напористо популяризира продукцията си, като постоянно театралничи с джойнт в ръка. Преди да се сгодят с нашенката, самата Цеци участваше ефективно в развъждането на тревата. Дори ходеше с мъжа си на разнообразни изложби за хранителни добавки по целия свят.



"И на мен ми е забавно всичко, обвързвано с стадия на напредък на самото растение. Харесвам работата си и ми е прелестно да се срещам с разнообразни клиенти и да обменяме информация ", показа Цеци, горда с новата си специалност, която показа на последното ревю в Испания.

Любимата на починалия под земята необут Константин Димитров-Самоковеца, която беше до него по време на убийството му в Амстердам през 2003 година, няма планове да се завръща за непрекъснато в родината. Тя живее с дъщеря си Джудит в Барселона, само че постоянно пътуват дружно с мъжа си по екзотични екскурзии. Когато си е в България, тя тренира бокс при един от най-хубавите в тази област - Палми Ранчев.

"Освен това съм закърмена с моделството. Никога няма да се откажа и от това. Майка ми е била Мис Враца и дълго време е била манекенка. От дребна съм детски модел и фотографирам и до през днешния ден ", споделя смуглата хубавица.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР