И моделката Катрин Вачева се включи в общия хор, който

...
И моделката Катрин Вачева се включи в общия хор, който
Коментари Харесай

Катрин Вачева: Новата Мис България е като восък, няма никакъв живец

И моделката Катрин Вачева се включи в общия хор, който не стопира да показва отрицателното си мнение за избора на новата Мис България Тамара Георгиева.

„ Когато ти поставят короната Мис България, по никакъв начин не върви да нямаш огледало, да не погледнеш и коригираш минусите си преди един толкоз сериозен конкурс. Ирина Папазова се пробва да я оправдае с неприятна фотография, само че това е комично и несериозно, въпреки всичко никой не се уповава като мнение единствено на въпросната фотография “, споделя Вачева.

Според нея Тамара има издължена, леко грубовата челюст, дълга брадичка, несъразмерни устни.

„ Това момиче Тамара стои като мумия, скърбя, че го споделям, само че в нея няма никаква страст, никакво лъчение, къде е живецът, блясъкът, насладата, в случай че щеш, в това лице, откакто е новата Мис България, запитвам аз? Освен това се вижда с просто око, че има филъри или ботокс в лицето. Няма естествена мимика, едвам се усмихва, едно такова изкуствено. Бумът, който в този момент се случва към Тамара, преди години се случи и към името на Антония Петрова. С тази разлика, че Антония има подарък слово, приказва като политик, има наличие и харизма. Тук не приказваме за хубост – би трябвало да имаш наличие. Остави го дори кривия нос – пластични хирурзи колкото искаш. Но тя не ме сграбчва като персона “, отсича в изявление за ШОУ Катрин Вачева.

И добавя:

"По- добре е да се откаже от короната и всичко да стихне. Все отново толкоз хейт, колажи, непрестанно разискване не се понасят елементарно и не е прелестно, а да вървиш напред със запушени уши не е най-хубавата алтернатива за една Мис България “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР