И моделът Кейт Ъптън стана част от отбора на критиците

...
И моделът Кейт Ъптън стана част от отбора на критиците
Коментари Харесай

И Кейт Ъптън скочи срещу Victoria's Secret /снимки/

И моделът Кейт Ъптън стана част от тима на критиците на Victoria's Secret. Според Кейт марката за долни дрехи не наемал разнообразни по вид манекенки.
"Гледаме непрекъснато един и същи вид тяло. Трябва да следите за разнообразието от тази позиция. Всяка жена има потребност да се припознае, в противоположен случай сте просто скучни ", обърна се към компанията обилната Ъптън.
Факт е, че Кейт Ъптън е снимала рекламни акции с Victoria's Secret, само че в никакъв случай не е била част от огромните им дефилета.
Това няма по какъв начин да се случи и тази година, защото към този момент стана ясно, че обичайното им годишно ревю няма да се провежда. В малко изказване Victoria's Secret оповестиха, че търсят нов вид на изява на своите модели, само че към този момент няма дума повече по тематиката.
Иначе против тях преди седмици потегли петиция, в която се включиха над 100 манекени и актриси. Те насочиха апел за спазването на положителните практики в стилния бизнес. Петицията бе подписана и от придвижването Time's Up, което пази жертвите от полов тормоз.
Victoria's Secret влезе в новинарския поток и с наемането на първия си трансджендър модел - Валентина Сампайо. Вследствие на изненадващия ход оставка подаде маркетинговият шеф Едуард Разек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР