И Мария Цънцарова е преминала в отбора на разведените звезди,

...
И Мария Цънцарова е преминала в отбора на разведените звезди,
Коментари Харесай

Цънцарова се разведе, свали си брачната халка (Снимки)

И Мария Цънцарова е минала в тима на разведените звезди, шушукат в тв средите. Журналистката от Би Ти Ви удостовери индиректно, че бракът ѝ се е разпаднал, като смъкна брачната си халка и годежния си пръстен, дарени ѝ от брачна половинка ѝ Симо.

Мария към този момент не носи пръстените от мъжа си Симо 

От известно време насам двете бижута, символизиращи любовта ѝ с бащата на двете ѝ деца, не блестят на ръцете ѝ даже по време на ефир, виждат фенове. Преди това Мария не ги сваляше, само че явно проблемите в фамилния ѝ живот са се задълбочили и се е стигнало до раздяла.
Русата журналистическа упоритост повече от 6 години не се е появявала обществено със брачна половинка си Симо. Още предходната година плъзнаха клюки, че връзката им била обтегната до краен лимит. Острието на Би Ти Ви от дълго време не разгласява и фамилни снимки с обичания в обществените мрежи, както вършат всички нейни сътрудници, а се е фокусирала напълно върху работата си за сметка на персоналния живот. Впечатление прави, че напоследък Цънцарова избира да върви по почивки напълно в женска компания, придружавана от свои близки другари, а не фамилно. Въпреки недвусмислените сигнали, които тв водещата насочва, че статутът ѝ на омъжена жена се е трансформирал, тя продължава да съблюдава обета си да не приказва за персоналния си живот обществено.С драмите в брака ѝ били осведомени шепа нейни близки, а Мария нямала желание да прави раздялата си обществено притежание.

Бижутата преди блестяха на ръцете на журналистката 

Журналистката и ученическата ѝ обич Симо се венчаха през 2014 година в първокласно шато наоколо до Сопот. Връзката им стартира още до момента в който са гимназисти, а предлагането за брак идва точно на 30-ия рожден ден на Симо. Към днешна дата Голев даже не следва майката на децата си в обществените мрежи. Двамата са родители на двама синове, грижите за които не е ясно по какъв начин са поделили. Големият
Георги се появи на бял свят през 2017-а, а дребният Костадин – две години по-късно. Цънцapoвa работи даже когато бе в напреднала бременност. Тя си разреши единствено по eднa година отпуск по майчинство от боязън да не бъде изместена от колежки в малкия екран.

Симо Голев 

Симо постоянно е странял от гласност и за него се знае единствено, че се занимава с частен бизнес в областта на компютърните технологии. Той е притежател на компания, която предлага разработка на уеб страници, софтуери и други сходни услуги. В последните години обаче облагите ѝ не са били приемливи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР