И макар режисьорът на Живи легенди да се опитваше да

...
И макар режисьорът на Живи легенди да се опитваше да
Коментари Харесай

Много Тъжно. Ники Илиев Най-Накрая Призна За Тежката Си Болест

И въпреки режисьорът на „ Живи митове ” да се опитваше да го прикрие, в този момент към този момент е подготвен да приказва намерено за този проблем и да даде кураж на други, които са в неговото състояние.

Ники Илиев призна за витилигото, което към този момент мъчно може да прикрие. Следите от болестта към този момент са обхванали и места, които мъчно могат да да бъдат скрити. Те са се популяризирали по лицето и ръцете му. Голямо усещане прави, че от известно време някогашният манекен не е бил безпрепятствено избръснат. Ники Илиев може би разчита, че наболата брада би могла да скрие подлите петна.

„ За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се дефинира от качеството на мислите ти ”, написа Ники в персоналния си профил във „ Facebook ” и за първи път сподели белите петна по кожата си, написа Блиц.

Всеизвестен факт е, че витилигото се появява при стрес. Периодът, в който са се появили петната на секссимвола съответствува с времето, в което той снимаше новия си филм " Завръщане ". Което значи, че е изхабил много нерви и е бил уплашен в този предварителен интервал.

Изключителна подигравка на ориста е, че майката на артиста е професор по дерматология и преди години прави взрив в България с опити да излекува с лазер заболяването. А през днешния ден личния й наследник страда точно от витилиго.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР