И макар никой известен дизайнер да не е чужд на

...
И макар никой известен дизайнер да не е чужд на
Коментари Харесай

Звезди на лов за дрехи втора ръка: Щерката на Ваня Щерева не харчи за нови парцали, Марги Хранова пазарува от „мола” в Брезник, Мария Силвестър ги определя като „изкуство” и още…

И въпреки никой прочут дизайнер да не е непознат на българските звезди огромна част от тях си купуват облекла втора ръка, написа „ Телеграф ”.

Дъщерята  на Ваня Щерева, признава че дрешникът й прелива от облекла втора ръка за които безусловно е дала смешни пари. Тя твърди, че няма интерес към скъпите облекла и всичко което изкарва влага в музика. Почитателите нееднократно са издавали, че харесват стила и на обличане. Не тъй като е ексцентричен, а тъй като носи чувство за друго време, което идеално установи със съвремието.

Глория Петкова за малко време се трансформира във любимец по време на ВИП Брадър 2016. Красавицата, която е известна с афинитет към скъпите облекла и бижута, нееднократно е споделяла, че обича да пазари от магазини за втора ръка. Една от аргументите е, че постоянно на такива места открива маркови продукти, които не може да се да си разреши на действителна цена.

Актрисата Рая Пеева също е измежду известните, които намират нещо особено в облеклата втора употреба.Неведнъж Рая е споделяла, че счита пазаруването на скъпи нови облекла за ненужно разхищаване на пари. Освен това се нервира да носи неща, които всеки може да откри по магазините.

Естрадната звезда Маргарита Хранова постоянно се обличала с усет и колкото и изненадващо да звучи,  едни от най-любимите и облекла са закупени от магазините за втора ръка.  Всеки път когато отиде в Брезник- родния град на татко й певицата посещава най-големия магазин за облекла втора употреба, който назовава локалния мол.

Преди няколко години в интернет бяха оповестени фотоси на Мария Статулова , която бе изловена да пазари  употребявани облекла. На фрагментите се виждаше по какъв начин тя рови из щандовете, търсейки подобаващ тоалет.

Явор Янакиев , по- прочут като 100 кила също е деен почитател на магазините за втора ръка. Рапърът не се е тормозил от обстоятелството, нещо което даже показа в ефира на Нова телевизия.

Мария Силвестър същото се възползва от горещите понижения и разпродажби. Брюнетката не се тормози от облекла втора употреба, даже в противен случай. Много пъти в магазини винтидж в чужбина тя открива ужасно красиви облекла. За тях споделя, че това не са просто облекла, а изкуство. Актрисата не може да си показа че в страна в която минималната работна заплата е 610 лв  се продават обувки по 1000 лева

Плеймейтката Деси Димитрова станала по-известна като Деси Фотосесията, отвори магазин за облекла втора ръка в столицата. За новото й инициативи се похвали самата тя в обществените мрежи преди време. Според осведомени миската продава свои облекла, които към този момент не влизат в приложимост. Желаещите да се снабдят с някой от облеклата мога да го създадат и онлайн. От качените фотоси се вижда че облеклата са маркови, а цените от 15 до 25 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР