I`ll be there for you. Явно този рефрен с пълна

...
I`ll be there for you. Явно този рефрен с пълна
Коментари Харесай

Кортни Кокс празнува рожден ден с Дженифър Анистън и Лиса Кудроу

I`ll be there for you. Явно този рефрен с цялостна мощ важи за Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс. Трите актриси се срещат на снимачната площадка на сериала Приятели през 1994г. и незабавно се сближават.

Анистън играе капризната Рейчъл Грийн, която се впуска в живота без никакъв опит и се надява приятелката ѝ от колежа Моника Гелър (Кортни Кокс) да я научи на всичко значимо. Кудроу пък влиза в ролята на смахнатата, само че същинска Фиби, която се пробва да пробие с музика в огромния Ню Йорк.

И за трите това е първият огромен план, който ги изстрелва на върха в Холивуд през 90-те години. Сериалът изкара 10 доста сполучливи години в малкия екран и завърши през 2004 година с доста сълзи, благодарности и обещания за постоянно другарство сред актьорите.

И до момента в който мъжката част по-рядко се вижда да прекарват време дружно, то девойките не пропущат опцията да се съберат.

Точно това се случи и този уикенд, когато Кортни Кокс навърши 55 години и отпразнува мотива с най-близките си хора. Сред тях бяха Анистън и Кудроу, а фотоси на трите се появиха в обществените мрежи.

„ Колко съм щастлива да прекарам рождения си ден с тези двете? Обичам ви, девойки. Много “, написа рожденичката под фотография на трите дами в Инстаграм.

От своя страна Лиса Кудроу показа фотография в своя профил с Кокс, на която се вижда двете да употребяват филтъра за тъжно дребосъче и написа „ Не забравяй, Корт, че аз постоянно ще съм по-голяма от теб. Честит рожден ден “.

Това не е първото събиране на звездите. Те постоянно вечерят и обядват дружно и даже си гостуват една на друга. Но все пак, и трите не дават очаквания на почитателите, че ще има нови сезони на Приятели.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР