И личните карти влизат в телефона. По-късно тази година потребителите

...
И личните карти влизат в телефона. По-късно тази година потребителите
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S20 постепенно заменя личната карта в Германия

И персоналните карти влизат в телефона. По-късно тази година потребителите на Samsung Galaxy S20 и останалите модели от серията в Германия ще могат да основат своя електронна персонална карта в телефона си, оповестиха от компанията. Иновацията е с помощта на партньорство с немските управляващи.

Потребителите ще могат да " заредят " персоналния си документ в паметта на телефона. Благодарение на нарасналата сигурност на данните в моделите, от Samsung твърдят, че потребителите няма потребност да се тормозят за документа си. Той ще бъде съхраняван локално, върху самия телефон, и няма да бъде качван в " облака ". Моделите имат обособен процесор, изолиран от останалата част от телефона.
 Снимка 489738
С електронната персонална карта германците ще могат да си отварят сметки в банки, както и да употребяват електронните услуги, предоставяни от държавното управление.

Samsung споделя, че това е единствено началото, а скоро потребителите ще могат да резервират в телефона си и други документи, като шофьорска брошура, здравна брошура, както даже и ключовете за жилището и автомобила.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР