И кралските особи влизат в неприятности с полицията, дори без

...
И кралските особи влизат в неприятности с полицията, дори без
Коментари Харесай

Принцеса Даяна веднъж бива арестувана по време на моминско парти, а причината ще ви разсмее

И кралските особи влизат в неприятности с полицията, даже без да желаят.

Гостувайки в Шоуто на Кели Кларксън по-рано тази седмица, херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън описа любопитна преживелица от моминското си празненство с присъединяване на принцеса Даяна , когато двете са били задържани.
                             

Преди сватбата на Сара и принц Андрю през 1986 година дамите вземат решение, че ще е занимателно да се облекат като полицайки . Проблемите им в същата нощ обаче стартира с изгонването им от бар , написа.

„ Отидохме в един нощен клуб “, изяснява Фъргюсън. „ Сервитьорът пристигна при нас и сподели: „ Извинете, това е членски клуб и е за развлечение, не обслужваме служители на реда тук. “ И гледаше право в нас. “

Фърги, какъвто е отдавнашният прякор на херцогинята, разкрива, че Даяна е поддържала облик, до момента в който не вижда жена, облечена в една от нейните рокли.

„ Когато излязохме по стълбите, една дама слизаше от такси. Даяна сподели: „ Тя носи моята рокля “, а аз отговорих: „ Дъч, не може да казваш това, би трябвало да сме служители на реда. “ Даяна се снабдява с прякора Дъч още като дете, тъй като съгласно фамилията ѝ обича да се държи като херцогиня (от duchess - херцогиня на английски).

Даяна и Сара не престават вечерта си в униформи, до момента в който не се озовават в полицейска кола.

„ Тогава бяхме задържани “, споделя Фърги. „ Влизаме в задната част на микробуса, тя беше поставила годежния си пръстен на другата страна, аз също. Седим по този начин, тя се огледа и видя чипс с усет на бекон, взе го и стартира да яде. Полицаят начело сподели: „ Не можеш да правиш това “, и в последна сметка схванаха, че това сме аз и Даяна. “

Попитана от Кларксън повода тя и Даяна да бъдат задържани, Фъргюсън удостоверява, че е представянето им за служители на реда.

Фърги, чийто брак с принц Андрю продължава до 1996 година, си спомня за още бели, в които се е забърквала с починалата принцеса на Уелс.

„ Тя ми разказваше най-неподходящите истории преди да се наложи да бъда сериозна “ , споделя тя за живота си с Даяна английското кралско семейство. „ Отивах право на вечеря, а тъй като тя беше там няколко години преди мен, тичаше като газела, с цел да влезе в трапезарията по-бързо от мен. Помислих си, „ Това е малко необичайно “, и когато влязах, разбрах за какво - тъй като тя хвана младежите, а аз - всички остарели. “
                             

Фърги споделя, че въпреки да усеща неналичието на Даяна, която умира в автомобилна злополука през 1997 година, към момента я пази покрай себе си.

„ Всички постоянно ми споделят: „ Сигурно ти липсва Дъч... Даяна “, а аз давам отговор: „ Не, тъй като тя е с мен през целия ден “. Тя е единствената, с която се смеехме доста и попадахме в много неприятности. “

Херцогинята, която през март издаде първия си разказ, „ Най-интригуващата дама “, наскоро разговаря с  за „ емблематичната легенда “ кралица Елизабет Втора и по какъв начин гибелта на монарха е повлияла живота ѝ.

„ Сега се изучавам на много повече сила със личния си глас. Мисля също, че гибелта на кралицата някак ме освободи. Чувството ми за цел постоянно е било, в продължение на 62-63 години, да бъда доста лоялна и да поддържам полезностите на Нейно Величество “, изяснява Фърги. „ Тя беше повече майка за мен, в сравнение с личната ми майка, в действителност, и когато към този момент я няма, се усещам по този начин, като че ли мога да съм свободна да бъда Сара. Чувствам се по този начин, като че ли съм освободена от личните си умствени окови. “

Радостните мотиви за Сара Фъргюсън тази година са повече от един - след премиерата на книгата ѝ година херцогинята се чака да посрещне третето си внуче през лятото на 2023 година По-малката ѝ щерка - принцеса Южени, е бременна с второто си дете от своя брачен партньор Джак Бруксбенк. Двамата към този момент имат момче на име Огъст, родено през 2021 година Голямата щерка на херцогинята и принц Андрю - принцеса Беатрис, роди първото си дете, Сиена, в същата година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР