И към този момент на границата ни с Турция има

...
И към този момент на границата ни с Турция има
Коментари Харесай

Български тирове блокирани на границата ни с Турция


И към този миг на границата ни с Турция има чакащи тежкотоварни коли. Според водачите няма явен аршин, по който турските граничи управляващи пропущат ТИР-ове, заяви Българска национална телевизия.

Българските водачи, които идват от рискови страни в Европа се сменят с нов на територията страната като по този метод не се постановяваше да съблюдават 14-дневна карантина.

Петко Ангелов, притежател на транспортна компания, сподели, че над 100 камиона стоят на границата. Никой не е споделил за какво седят камионите. Те оферират, освен това състояние, министър председателят също да промени заповедта си и турските превозвачи също да стоят 14 дни в карантина.

Йордан Арабаджиев, шеф на Съюза на интернационалните превозвачи изясни, че карантината е за лидера, за индивида, а не за товара. От 7-8 дни има проблем всеки ден със спрени коли. Последните два дни казусът е добил напълно нов размер. От нощес съвсем всички коли се стопират и не могат да преминат към Турция, което ще сътвори голям проблем на българския транспортен бизнес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР