И КАКВО СТАНА?Изведнъж се оказа, че ТУРСКИ ПОТОК е транзитна

...
И КАКВО СТАНА?Изведнъж се оказа, че ТУРСКИ ПОТОК е транзитна
Коментари Харесай

БОЕЦ: Борисов, за Турски поток ще бъдеш съден за престъпление срещу държавата

И КАКВО СТАНА?

Изведнъж се оказа, че ТУРСКИ ПОТОК е директна тръба и не е никакво "разширение на вътрешната мрежа "! И България не получава и електрон газ по нея, единствено цялостни гушата на Путин с експорт за Сърбия и Унгария. БОЕЦ го доказахме и повтаряме от две години!

И оня келеш от Банкя продължава да си повтаря, че ни бил "диверсифицирал ". Диверсифицирал си е единствено офшорките и сметките в чужбина!

И приказва Борисов, мутрата долна за някакви заеми, дето той щял да връща!

Абе, измамник путиниски, а кой ще връща ТРИТЕ МИЛИАРДА, дето ТИ одра от нашият тил и закопа в тръбата на кремълското джудже? Кой ще връща милиардите източени от Брюксел, че Кьовеши към този момент рови? Кой ще връща милиардите от КТБ, дето Гешев ви крие от години? Кой ще връща милиардите от автомагистралите, с които угои Пеевски? Кой ще връща милиардите откраднати от общините от твоите локални дерби, с цел да ти пълнят чекмеджетата? Кой ще връща милиардите източено Данък добавена стойност?

Бойко, ще повръщаш до стотинка всичко. И ти, и Дончев, и Петкова, и Добрев, и Шиши, и Горанов, и всички останали наглеци.

А за ТУРСКИ ПОТОК ще бъдеш съден за закононарушение против страната и БОЕЦ няма да спрем да ровим и натискаме до момента в който не те видя с белезници и в атеста за дълго.

Панимаеш?

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР