И жената на Ути Бъчваров е заразена с коронавируса, съобщи

...
И жената на Ути Бъчваров е заразена с коронавируса, съобщи
Коментари Харесай

Коронавирус: Чесън подсказал на Ути Бъчваров, че нещо не е наред!

 И дамата на Ути Бъчваров е инфектирана с ковид, заяви самият той. " Физически се усещам добре. Нямам температура, не кихам, не кашлям. Но ми изчезнаха усетът и обонянието ", описа Бъчваров. Той е под карантина със брачната половинка и децата си в къща, която е на 70-80 км от Варна. Семейството отишло там на отмора. Миналата седмица в четвъртък, до момента в който вечеряли, Бъчваров открил, че яде чесън, само че не усеща нищо.

" Разбрах, че нещо не е наред. Сетих се, че неналичието на усет и подушване е един от признаците на ковид. На идващия ден отидох в лаборатория във Варна и си направих тест. В 21,00 часа излезе резултатът и разбрах, че съм положителен. Половин час по-късно на вратата ми почукаха здравни инспектори и кметският наместник.

Взеха проби на жена ми и децата. Тя също даде позитивен резултат, децата са негативни ", описа кулинарят. Сега цялото семейство е под карантина, като децата не са отделени. Другата седмица ще бъдат направени контролни проби, с цел да се види дали към този момент двамата са оздравели, заяви Нова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР