И Има такъв народ няма да подкрепи кабинет с първия

...
И Има такъв народ няма да подкрепи кабинет с първия
Коментари Харесай

ИТН няма да подкрепи ГЕРБ - кабинетът не бил експертен

И " ИТН " няма да поддържа кабинет с първия мандат на ГЕРБ, разгласи водачът на партията Слави Трифонов в персоналния си профил в обществените мрежи късно нощес.

Трифонов акцентира, че е дал поръчка партията му да поддържа " експертен кабинет, без партийни водачи ", тъй като страната има действителни проблеми, които би трябвало да бъдат позволени.

" От тогава до през днешния ден никой не организира диалог всъщност с “Има подобен народ ”. Никой. Не беше извършен нито един диалог. Нито един. Нито за състава на кабинета. Нито за структурата. Нито за експертизата на хората в него. Нищо. Нищичко ", написа той.

Това съгласно него значи, че готвеният от ГЕРБ кабинет - за който Росен Желязков единствено часове по-рано сподели, че ще има министри на Има Такъв Народ - не е експертен. А Има Такъв Народ не са обещавали и няма да дадат поддръжка " по принцип ", акцентира Трифонов.

" Затова “Има подобен народ ” няма нито да взе участие, нито да поддържа кабинет на ГЕРБ с първи мандат ", отсича той.

Според него страната въпреки всичко се нуждае от постоянно държавно управление, само че от специалисти и ползващо се с необятна поддръжка - по тази причина ще чака обединенията, които получат идващите два мандата, да " загърбят своите тясно пертийни ползи " и да се борят за този на България.

С това решение, дни откакто Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия оповестиха, че няма да гласоподават за кабинет на ГЕРБ с първия мандат, поддръжка за него може да се чака единствено от Движение за права и свободи. Къде отива вторият мандат към този момент е известно - в обединението ПП-ДБ.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР