И Гери-Никол стана жертва на партийната вражда между БСП и

...
И Гери-Никол стана жертва на партийната вражда между БСП и
Коментари Харесай

ГЕРБ наредили на Гери-Никол да не пее за БСП

И Гери-Никол стана жертва на партийната омраза сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ.

Нашумялата поп певица изненадващо е отменила своето присъединяване на младежката среща на Българска социалистическа партия, която се организира в навечерието на обичайния годишен събор на Бузлуджа, заяви epicenter.bg.

Култовата изпълнителка трябваше да пее за младите на събитието на Българска социалистическа партия, планувано за този петък.

Червените се събират на конгрес под мотото „ Младите хора на Балканите: Мисия Оставам!”, а вечерта трябваше да разхлабен в ритъма на песните на Гери-Никол.

Кметът на Варна обаче наредил на бащата на тийнейджърката да откаже присъединяване, в противоположен случай щял да отпадне задължението ѝ за празника на града пред август. Тази информация оповестила самата изпълнителка пред социалисти. И по този начин Гери-Никол е предпочела да пее пред публиката в родната си Варна.

Българска социалистическа партия обаче е предплатила за присъединяване на изпълнителката хонорар в размер на 3500 лв.. Ето за какво от партията имат намерение да желаят наказателна клауза, поради анулирания ангажимент.

"Това е цялостна неистина. Никога не съм казвала, че ще пея за Българска социалистическа партия на Бузлуджа. Кметът на Варна господин Портних също не ме е търсил, с цел да беседва с мен ", съобщи пред Блиц Гери Никол.

Изпълнителката, която има най-вече гледания в you tube от родните певици, се оплака, че е била подложена на журналистически тормоз през последните дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР