И ГЕРБ-СДС няма да имат предложение за председател на Народното

...
И ГЕРБ-СДС няма да имат предложение за председател на Народното
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Митът за почтеността на тези момчета приключи

И ГЕРБ-СДС няма да имат предложение за ръководител на Народното събрание. Това сподели пред Би Ти Ви Радомир Чолаков.
Той изясни, че е било напълно разумно ГЕРБ-СДС да поддържа свалянето на Минчев от поста ръководител на Народно събрание: " Има Такъв Народ внесе предлагането, за какво болшинство към този момент нямаше. ГЕРБ се стреми да демонстрира дефектите на ръководството и разумно беше да подкрепим оставката.

" Политическият миг е значим. Или оттук насетне в идващите дни ще стартира да се реализира консенсус, или отиваме на избори ", сподели Чолаков.

Чолаков съобщи, че сега наподобява, че " ИТН " се намира под солиден напън и явно " извършването на покупки " на депутати продължава.

Гласуването тази вечер допуска, че вотът на съмнение би трябвало да мине и това държавно управление завършва. Караджов какво направи? Беше нечувано да се упрекват в корупция. Не виждам нищо неприятно едно министерство да желае пари.

Митът за честността на тези момчета завърши. Очаквам от Кирил и Асен всичко. Не сме ние тези, които са ги нападнали. Всички се пробваха да ни унищожат, а в този момент те се самоунищожават. ГЕРБ стои като канара в полит системата ", добави той.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР