И Енджи Касабие усети радостта от майчинството. Преживяла две неуспешни

...
И Енджи Касабие усети радостта от майчинството. Преживяла две неуспешни
Коментари Харесай

Енджи Касабие веднага щом стана майка: За раждането се оставих в ръцете на Господ, секциото не беше опция за мен

И Енджи Касабие усети насладата от майчинството. Преживяла две несполучливи бременности в предишното, при започване на 2020-а диетоложката от ливански генезис роди сина си Раян. За щастливата развръзка й оказа помощ доктор Иван Сигридов, за който в интернет са изписани огромни ужасии.
Репортер на „ Уикенд ” се свърза с госпожа Касабие през седмицата и я разпита в детайли за зачеването и за 9-те месеца, прекарани с бебе в утробата й. Звездата от „ ВИП Брадър ” отговори допустимо най-откровено на всички въпроси, а опроверга и слуховете, носещи се за гинеколога й.

- Енджи, приемете поздравленията ни, задето станахте майка на Раян на 14 януари. Как се чувствате като родители със брачна половинка ви Рабих Ел Зейх?
- Не можем още да се нарадваме на сина си. Няма по какъв начин да ви опиша с елементарни думи възприятието. Гледам го и ми е мъчно да допускам, че е с измежду нас. Искам да е в ръцете ми непрекъснато. 14 януари е най-веселият и благополучен ден в моя живот. Рабих също е доста щастлив, не мога да го отделя от бебето. Нямаме гледачка, сами си обгрижваме детето. Къпем го дружно, аз го храня, татко му го оригва...

- Имахте ли някакви проблеми по време на бременността?
- Не, в никакъв случай преди този момент не се бях чувствала толкоз витална и здрава. Това е с помощта на доктор Сигридов, който нон стоп следеше равнищата на витамините и минералите в моя организъм. Искаше на мен и бебето да ни е добре по време на бременността и след раждането. Досега не ми окапала косата, не съм и в меланхолия. Матката още не ми се е възстановила, само че това е обикновено. Родих на 14 януари. Чувствам се мощна и здрава. Дори на 18 януари бях с пациент.

- Кой ви предложи доктор Сигридов?
- Чух доста положителни мнения за него. Трудно съумях да си запиша час, тъй като е претъпкан с пациенти. Уникален човек. Той е единственият при който не се постанова да се прави тест на бебето за аномалии в третия месец, който коства 1600 лв.. Независимо, че съм имала две несполучливи бременности в предишното, доктор Сигридов ми подсигурява, че няма да има никакъв проблем.

- Хич ли не се страхувахте да му се доверите? За него в интернет има изявления, че е предизвикал злополука, шофирайки пийнал и дрогиран...
- Това са цялостни нелепости, измислици! Д-р Сигридов е един от дребното хора, които работят на клетъчно равнище. Той внимава и за своето здраве, и за здравето на всички други. Не пие, не пуши, изобщо не се храни с пържено, пие доста вода и спи минимум 8-9 часа на денонощие. Стабилен и балансиран човек е. Може би един от най-интелигентните хора, които съм виждала.

- Раждането на Раян обикновено или със секцио беше?
- Нормално. Секциото при мен въобще не беше алтернатива - желаех да чувствам и да изживея раждането на моя наследник. Няма нищо по-хубаво от това, което е написано от Господ. Тези дни ме попитаха, дали съм родила Раян, съобразявайки се с хороскоп или нумеролог. Обичам да ми гледат на кафе и да ми вършат астрологични прогнози, само че имам вяра безусловно единствено на Господ.

- Резултат от инвитро процедура ли е Раян?
- Не, в никакъв случай не съм забременявала инвитро. Нямам проблем с естественото забременяване. Тъй като доста бързо пипвам, докторът ми сподели да внимавам, че в този момент още по-лесно мога да забременея. Трябва да се пазим най-малко 2-3 месеца. Организмът ми има потребност от отмора след бременността и раждането.

- Кърмите ли?
- Да, естествено. Малко ми беше мъчно в първите дни – тогава не успявах да накърмя задоволително добре Раян. В началото е единствено коластра и трябваше в допълнение да дохранваме сина ни с биберон.

- Колко кг напълняхте по време на бременността?
- Между 8-9 кг. При бременност се задържат доста течности.

- Преди време казахте, че желаете да си махнете силикона от гърдите...
- Да, и го махнах. Разделих се със силикона още когато изгубих близначетата.

- Лекарски неточности ли са повода за вашите две несполучливи бременности, едната от които беше с близначета?
- Да. При първата си бременност носех близначета и ги изгубих в края на шестия месец. Бях в чужбина. Наложи се да бъде прекратена бременността заради пръсване на мехура на едното бебе. Все още не знам, каква е точната причина за случилото се. Усещах контракции, звънях на доктора, само че той тогава не ме взе насериозно. Втората ми бременност беше в България.

- Мечтаете ли за огромно семейство?
- Да. Не мисля за себе си, а за сина ни. Затова желая и още едно дете.

- В България ли ще останете да живеете за непрекъснато?
- Да. И преди да родя постоянно бяхме в България. Не желая да си оставям работата в страната, желая тук да си пребивавам. Родена съм от майка и татко ливанци, само че кръвта ми е българска. Много обичаме да пътуваме с мъжа ми, само че в този момент не можем и до тоалетната да отидем без Раян. До Ливан несъмнено ще отскочим лед месец-два. Тогава детето към този момент ще може да пътува. Трябва да го видят лелите му и майката на Рабих, която е болна и върви на диализа.

- Бизнесът ви на назад във времето ли ще остане?
- Изчезнах от България за известно време, само че в този момент съм си тук и всичките ми клиенти и пациенти са удовлетворени. Работя от сърце. Дори от болничното заведение отговарях на въпроси на хората и им следих менютата. Още в първия ден след раждането започнах да съветвам пациентите си онлайн.

- Кои са известните ви пациенти сега?
- В момента работя с доста прочут футболист – Сеск Фабрегас, и жена му Даниела Семаан. Той е играл с Меси. Консултирам и доста прочут в арабския свят предприемач, притежаващ едни от най-големите клиники за разкрасяване и цялостна смяна. Той води и известно телевизионно предаване. Помагам и на една от най-популярните ливански актриси и на доста други звезди. Уви, не мога да ви кажа имената на всички пациенти, без тяхното позволение.  В България също работя с много хора. За мен не от голяма важност дали са известни.

- Какво се случи с индивида, който преди време постави ръка на бизнеса ви?
- Със сигурност към този момент не работи с моя бизнес. Надявам се всичко да е наред при него. Разбрах, че и той има дете. Да му е живо и крепко и да си го гледа добре. Не тая неприятни усеща към никого. Надарена съм с най-скъпото и красиво нещо в този свят - сина ми Раян. Ще си дам живота за него, в случай че е нужно.

- През 2017-а си купихте жилище. Успяхте ли да го изплатите?
- Да, изплати го моят брачен партньор. Живеем в него.

- За въпросното жилището се наложи да вземете пари назаем, тъй като ви бяха измамили. Докъде стигна делото против мошеника?
- Това се случи в Ливан. Успяхме да си изплатим жилището и даже през март предходната година спечелихме делото против измамника.

- Имате няколко татуса. Ще си татуирате ли и името на Раян?
- Имам пет. Искам да си татуирам и името на Раян, само че мъжът ми не е склонен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР