И двете жени, които имаха основни здравословни проблеми, починаха в

...
И двете жени, които имаха основни здравословни проблеми, починаха в
Коментари Харесай

Смъртни случаи в Кралската болница в Манчестър: Бевърли Соуа и Енид Хийп починаха, след като ядоха пилешки сандвичи, замърсени с листерия, заключава разследването

И двете дами, които имаха съществени здравословни проблеми, починаха в границите на дни, взаимното следствие на гибелта им беше изслушано в Манчестър Coroner's Court.

Смъртта им беше измежду седемте смъртни случая, които бяха част от, който засегна общо девет души в други лечебни заведения, в това число в Ливърпул, Лестър и Дарби.

Изображение: Жените починаха в кралската болница в Манчестър. Снимка: iStock

Листерията може да аргументи заболяване, наречено листериоза, което може да бъде съдбовно за хора с отслабена имунна система, в това число възрастни, заболели или деца.

След петдневно следствие журито заключи, че бактерията Listeria навлезе в хранителната верига на компанията за обработка на варено месо North Country Quality Foods в Салфорд, Голям Манчестър.

Те доставят нечистото пиле на компанията за произвеждане на сандвичи Good Food Chain, основана в Стоун, Стафордшир, която го употребява за произвеждане на сандвичи с пилешко майонеза.

Те по-късно бяха доставени на Sodexo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР