И двата пола са абсолютно способни на изневяра. Различията се

...
И двата пола са абсолютно способни на изневяра. Различията се
Коментари Харесай

Три причини за женската изневяра

И двата пола са безусловно способни на невярност. Различията се състоят в аргументите, подтикнали дамите и мъжете към нея. Какви са резоните на дамите да наклонен от правия моногамен път?

1. Не се усеща задоволително задоволителна в неговите очи
Тя усеща, че не е изключително значима за колегата си. Смята, че той рядко или съвсем в никакъв случай не мисли за нея по метода, който на нея й се желае. Съвсем разбираемо е да не може да устои, в случай че на пътя й се появи мъж, който й демонстрира, че тя за него е целият свят. Жените имат потребност да се усещат свързани с другия и да се усещат обгрижвани. Освен това при дамите значение имат и равнищата на естроген. Когато те са високи, те са по-щастливи и по-малко уплашени. Една сантиментална вечеря е в положение да направи нежното женско сърце предостатъчно и да пропъди всевъзможни натрапчиви мисли за кръшкане. Поне за известно време.

2. Не усеща, че той се любува на нейната компания
Когато той не показва изключително предпочитание да е с нея в спалнята и отвън нея, не е изключено дамата да се намира на крачка от изневярата. Ако се появи различен мъж в пространството й, който е занимателен, харесва някое от нейните качества или просто я кара да се усеща мечтана, то съпружеската честност сигурно е застрашена. В съпоставяне с мъжете дамите са по-податливи на кинетична стимулация. С други думи, нежната половинка от човечеството се възбужда от допиране и други физически чувства. От друга страна, господата са по-визуални същества. За тях е задоволително да си показват по какъв начин наподобява една жена без облекла, с цел да хукнат да смъкват фустата й даже единствено в личните си полови мечти.

3. Тя познава доста добре колегата си в съкровен проект, само че той нея не
Ако тя се усеща прочувствено несвързана с него, то сигурно изневярата чака зад ъгъла. Появи ли се мъж, който да изпитва любознание към нея, на който му е прелестно да беседва с нея, то сигурно може да осъмнат в общо легло. Ако дамата се усеща обвързвана с другия по бездънен прочувствен метод, това я подтиква полово. Изследванията демонстрират, че когато дамата се усеща обвързвана с някого, без значение дали е мъж или жена, равнищата на естроген се повишават и това повишава половото й предпочитание. Но преди да хукнете да разваляте връзката си, вижте дали не може да обясните на колегата си какво ви липсва. Ако и тогава не вземе от дума, хуквайте към хилядите любовни благоприятни условия, предлагани по необятния свят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР