И двамата сме вярващи, но не сме почитатели на църковния

...
И двамата сме вярващи, но не сме почитатели на църковния
Коментари Харесай

Антония Петрова Изуми Всички Със Своето Решение: Ще Го Направи Втори Път!

„ И двамата сме вярващи, само че не сме фенове на църковния брак. Затова се спряхме на различен, характерен обред “, разкри Петрова пред bTV.

От месеци в общественото пространство обикаля слухът, че Антония Петрова е бременна. Миската обаче публично не е удостоверила вестта, че ще има бебе. Тя разяснява клюката единствено с думите: „ Усмихвам се ”. Тоца обаче е безапелационна, че и двамата с Ивайло желаят правоприемник.

Припомняме, че влюбените се ожениха единствено три месеца, откакто се срещнаха. Сватбеното им празненство бе в прилежаща Гърция. Бившият началник на болница „ Токуда ” направил предложение на избраницата си с пръстен на майка си.

Миската се похвали, че брачните им халки, от бяло и розово злато, били по неин дизайн.

„ Три месеца след запознанството ни с Ивайло Батинков се оженихме. Може би и по-рано щеше да се случи, само че ни трябваше време в организацията. Оженихме се на 17 юни. Дори на поканата имаше задявка, че сме решили да отпразнуваме три месеца от познанството си с луда, гръцка, плажна женитба.

Първоначално искахме да бъде с най-близките хора, само че те се оказаха 50 души. Идеята ни беше да бъде дребна женитба, тъй като аз доста имам вяра в силите и считам, че няма по какъв начин да имаш 300 другари, които да ти мислят положителното “, споделя Антония Петрова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР