И други през годините са се подвеждали от митовете за

...
И други през годините са се подвеждали от митовете за
Коментари Харесай

Защо Борисов „стреля“ с Трактора? Целите на Турски поток и МОЧА – една и съща зависимост

И други през годините са се подвеждали от митовете за експертизата на Петров в региона на националната сигурност. От Българска социалистическа партия го предложиха за консултант на шефа на ДАНС Петко Сертов, а по-късно се чудеха по какъв начин да се отърват от него… Медии и публицисти също от време на време изпадаха в заблуди.

 

Вместо да се възторгват от „ подвизите “ на Трактора, водачите на Политическа партия е трябвало да влязат за двайсетина минути в Google, с цел да им „ светне “ лампата, че с подобен човек по-добре да си нямаш работа. Вреди на имиджа, нерядко и на здравето…

 

За болшинството българи тематиката е безусловно безинтересна, въпреки лица като Трактора да белязаха прехода с огромно, мрачно, престъпно леке. Такива хора постановяваха години наред насилието като модел и в бизнеса, и в ръководството, разрушаваха методично структурите, осигуряващи публичната сигурност и успокоение. 

 

Крайно време е като народ да затворим тази страница, в случай че желаеме страната да има бъдеще. Това ще стане като спрат възклицанията по всякакви силоваци и съмнителни „ лоялни “ жители и техните „ заслуги “ към страната. Нямат такива заслуги, само че нанесените от тях вреди са големи и още дълго ще ни държат на опашката в Европейски Съюз.

От това се възползва Борисов – от нездравия интерес, обагрен в жълто, за някакво присъединяване на Трактора в дребен епизод от концепцията за държавно управление. Защото по този метод се измества фокуса от следващите скандални разкрития за подмолно договаряне на градежа на Турски/Руски поток. Поредните изнесени обстоятелства напряко крещят за невиждано обслужване ползите на Кремъл и Путин зад тила на българските данъкоплатци. Платени 3 млрд лв. за газопровод, който развърза ръцете на Путин да нападне вероломно Украйна. Това е резултатът от плана, който Борисов строеше със скоростта на светлината за сметка на отлаганите периоди за довеждане докрай на газовата връзка с Гърция.

 

Борисов най-добре от всички (може би и президентът Румен Радев, който е имал диалози с Путин по тематиката за газопровода) знае какво и по какъв начин се е обсъждало с Путин. Знае и по какъв начин и кой е строил обектите през наша територия.

На всичкото от горната страна прокуратурата този път нямаше по какъв начин да се измъкне и се самосезира, с цел да проверява контракта и строителството.

 

И ето ви Трактора… Елементарен тактически ход, само че Борисов знае, че у нас сходни трикове минават.

 

Апропо: години наред Борисов бе сигурен, че Алексей Петров е забъркан във взривяването на джипа на Цветелина Бориславова на 27 март 1997 година В последно време обаче водачът на ГЕРБ направи няколко комплимента на Трактора в свои медийни изяви. Интересна тематика, която заслужава внимание,  само че за нея – различен път.

 

Ако Борисов е толкоз уверен, че е направил супер положително на българите с Турски/Руски поток, колкото твърди, дано спомага на следствието и да потвърди своя исторически принос за нацията. Признателният народ ще прибави фигурата му до руския боец в композицията МОЧА.

 

Каквито са изгодите от окупацията на България от алената войска през септември 1944 година, такива са и от градежа на Турски/Руски поток, издигнат от Борисов.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР