И друг вот да има, ще има същата съдба, защото

...
И друг вот да има, ще има същата съдба, защото
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се конструира за в бъдеще

" И различен избор да има, ще има същата орис, тъй като нищо по-здраво от тази сглобка не може да се конструира за в бъдеще. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за днешното гласоподаване в пленарната зала по вота на съмнение, импортиран от опозицията.
По думите му, държавното управление е получило голяма поддръжка.

Борисов не участва в залата по време на гласуването поради авансово планувани задължения, свързани с предизборната акция, стана ясно по-рано. От Разград водачът на ГЕРБ разяснява: " Вотът не мина на първо място поради Българска социалистическа партия и нашата поддръжка, несъмнено. "

" Госпожа Нинова през вчерашния ден сподели, че всичко в енергетиката се дължало на Бойко Борисов. Нека да припомня, че от 3 години ГЕРБ не е на никое място в държавното ръководство, през това време госпожа Нинова беше вицепремиер. Имаше няколко служебни държавни управления и отново ГЕРБ отговорни, а тези три години празнина ли са? Защо три години няма План за възобновяване? " - попита Борисов.

" Цялата енергетика по времето на госпожа Нинова, на Кирил Петков и всички останали беше „ Джемкорп “ и всички останали. Борисов е отговорен единствено, че ги спряхме. По ясно по какъв начин да го кажа? " - означи водачът на ГЕРБ пред медиите в Разград.

Той бе безапелационен, че и втори избор на съмнение да има, той още веднъж ще е несполучлив, само че разкритикува " некоалиционните " си сътрудници и съответно Кирил Петков и Асен Василев, откакто по-рано през днешния ден Министерството на финансите популяризира данни за държавното финансиране на превоза в столицата, както и за компенсацията на родителите, чиито деца не са признати в ясли.

" Това, което направи през днешния ден МФ и Асен Василев обаче, те не си държат на думата. Разбрали сме се водачите да не участваме в предизборната акция. " - съобщи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ напомни, че от „ Демократична България “ не са желали Асен Василев да е финансов министър.

" Да им го припомня обществено ", посочи той.

" Аз настоявах да е той и доста ясно се разбрахме с него да не се употребяват инструментите на финансите. Затова аз ще си сдържа своята дума, само че да му кажа, че депутатите от ГЕРБ са възмутени. " - акцентира Борисов.

Никога в живота не съм бил в такава позиция, министър председателят Денков ми се обади доскоро да ми благодари за поддръжката, в този момент ги подлагам на критика. Неудобна работа, заключи Борисов. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР