И ДПС скочи от трибуната на НС срещу машините на

...
И ДПС скочи от трибуната на НС срещу машините на
Коментари Харесай

ДПС: Политическата криза няма да се реши със защита на машините на Мадуро

И Движение за права и свободи скочи от трибуната на Народно събрание против машините на Мадуро.

Йордан Цонев напомни, че Движение за права и свободи са предложили избор със сканиращи машини. Там нямало човешки и индивидуален фактор. С такива машини гласувала половин Америка. Нямало по какъв начин Политическа партия и Демократична България да скрият това. Движение за права и свободи щели да разобличават лъжата. Българското общество не може повече да бъде лъгано, закани се Йордан Цонев. Лъжата не можела повече да е норма, а нарушаването на Конституцията и законите трябвало да спре.

Хората чакат да съставим държавно управление и да стартираме да позволяваме рецесиите, сподели още депутатът от Движение за права и свободи. Разрешаването на всички рецесии стартира от решаването на майката на всички рецесии, както се изрази той, а точно политическата рецесия. Нямало по какъв начин с овакантяване на пленарна зала да се реши политическата рецесия, и със отбрана на машините на Мадуро.

Според Йордан Цонев " панаирът на Политическа партия и Демократична България " почнал още при старта на Народно събрание. Панаирът се назовава Изборен кодекс, съобщи Цонев. В Народно събрание почнали предложения от Политическа партия, че ще поддържат ръководител на Народно събрание, в случай че Движение за права и свободи отдръпна поддръжката си от Изборния кодекс. Лично Кирил Петков отправил офертата към Йордан Цонев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР