И допълват важната подробност, че снимките умишлено са направени в

...
И допълват важната подробност, че снимките умишлено са направени в
Коментари Харесай

Удари поде кръста: Кой плати за компромати срещу най-голямата кетъринг фирма в България?

И допълват значимата детайлност, че фотосите съзнателно са направени в екарисаж камерата , където се съхраняват единствено бракувани артикули

Припомняме, че преди няколко дни някогашни чиновници на кухнята изпратиха сигнал до медиите с фрагменти от базата, в която се подготвя храна за двете лечебни заведения. По думите им са се употребявали некачествени артикули с изминал период. Имало недоволства и от пациенти.

Управителят въз основата Пламен Иванов и основният готвач Марио Николов схващат за казуса от малкия екран и остават шокирани. „ Защо нито един път нито една от болничното заведение не се е оплакала от качеството на доставяната храна?! Защо готвачката не е пристигнала персонално при мен да ми покаже негодните артикули? “, недоумява Николов .

И добавя, че в никакъв случай не са се излагали пред никого, защото готвят за над 2500 души.

Странното в цялата обстановка е и отношението от страна на медицинските сестри, приемали храната. Те настояват, че са виждали нередности, само че едвам в този момент си разрешават да ги разясняват. Нито един път преди този момент не са се обърнали към управлението на болничното заведение с недоволство.

„ Ако бях на мястото на управата, мигновено бих уволнил медсестрата, за това че не е взела отношение, а сякаш е видяла развалена храна “, засегнат е основният готвач.

Необяснимо е и по какъв начин внезапно някогашни служащи и болница се съюзяват с общи обвинявания, а преди този момент години наред не са изказвали отрицателно мнение по повод работата на кухнята.

Предположенията са, че зад компроматите стои някогашната шефка на заведенията и кухнята Стефания Добрева . Докато била на управителния пост, тя уволнявала чиновници, с цел да назначи свои хора на тяхно място, настояват осведомени.

Заради проведения бойкот и съзнателно уронване на престижа на компанията на Добрева ще се потърси отговорност.

Кухнята в реалност е едно от най-големите имена у нас.

„ Няма логичност да си разрешат небрежност във връзка с храната тъкмо за лечебните заведения. Лично ние в никакъв случай не сме имали недоволства или терзания по отношение на доставената храна. Подозирам, че това е компроматна война против компанията, зад която стои конкуренцията може би “, разясниха удовлетворени клиенти на LCS кетъринг .
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР