И докато светът се радва с уши и очи на

...
И докато светът се радва с уши и очи на
Коментари Харесай

Защо Ники Минаж и Cardi B не трябва да пеят за секс

И до момента в който светът се радва с уши и очи на последния сингъл на Cardi B и Мегън Тий Сталиън " WAP " , един различен музикант има сериозна рецензия против тях. Сийло Грийн, който познаваме и около плана му Gnarls Barkley счита, че те не дават добър образец .
 Снимка 491321

В изявление за списание Gnarls Barkley 45-годишният музикант споделя, че Ники Минаж, Cardi B и Мегън Тий Сталиън не могат да се възприемат като образец за подражателство поради нецензурните текстове на песните си .

" Голяма част от актуалната музика е неуместна и разочароваща на персонално и на морално равнище, " сподели Грийн. Той добавя, че преди музикантите също са пеели за секс и опиати, само че доста по-завоалирано. " Сега музиката е безрамна и напряко дивашка . "

View this post on Instagram
A post shared by CeeLo Green (@ceelogreen) on Jul 31, 2020 at 8:41pm PDT

Изпълнителят на " Crazy " добавя, че Ники Минаж и останалите три изпълнителки са задоволително известни, с цел да употребяват славата си по по-разумен метод. Заради изявленията си обаче той си завоюва ненавист в Twitter . Много от потребителите го нарекоха двуличник за това, че не насочва същите критике към мъжете в хипхоп музиката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР