И докато хората, посетили благотворителния концерт на Дивна и други

...
И докато хората, посетили благотворителния концерт на Дивна и други
Коментари Харесай

Кристин Илиева започна и с лицевите подобрения! Красавицата напомпа сочни джуки, завръща се на модния подиум

И до момента в който хората, посетили благотворителния концерт на Дивна и други реализатори, в поддръжка на цялостното възобновяване на моделката Кристин Илиева, чакат да узнаят какъв брой тъкмо средства са набрани и защо тъкмо са отишли, то русокоската се занимава с това да кифлее, видя HotArena.

Кристин е измежду тези нуждаещи се от финансова поддръжка, които са получили най-вече дарения. Имаше няколко акции, последната от които бе величествен музикален театър, в който взеха присъединяване едни от най-големите ни и нашумели артисти.

Вместо да показа какъв брой средства са събрани от мероприятието и защо са отишли, моделката стартира да пуска фотоси в Инстаграм, на които театралничи с дамски чанти за по 2 000 лв., маркови одежди още веднъж за хиляди левове и какви ли още не разкош аксесоари. За тях по-късно Илиева показа, че са й подарени. Порицана за държанието си от своите почитатели, че в случай че беше ги продала, нямаше да има потребност от щедрост, русокоската изтри фрагментите и стартира да внимава какво споделя в мрежата.

Задръжките й неотдавна отново паднаха и Кристин сподели новата си облага – нови хиалуронени джуки . Блондинката е все по-близо до завръщането си на стилния подиум и по тази причина е решила да прибегне и до някои лицеви усъвършенствания. Илиева и преди имаше сочни устни, само че в този момент си проличава, че са в допълнение уголемени.  

Феновете й в мрежата не престават да й се нервират, че тя не споделя нищо за концерта „ Всичко или нищо “, който се състоя преди 3 месеца, както и че не обелва дума за положението си, което от фотосите й проличава, че върви към възстановяване. Поради непрестанната проява на Кристин, че води висок стандарт на живот, продължава да провокира подозрения по отношение на това дали средствата от щедрост отиват напълно за декларираната цел, или и за нещо друго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР