И докато господата се интересуват от неговите професионални успехи като

...
И докато господата се интересуват от неговите професионални успехи като
Коментари Харесай

Фурор! Сватбата На Годината, Никой Не Очакваше! Най-Обичани Звезди Се Взимат! Вижте Гълъбчетата, Снимки! Ники Каза Да На

И до момента в който господата се интересуват от неговите професионални триумфи като кечист или артист, то много дами се интересуват от неговия персонален живот.

За тези почитателки на кечиста, които не са разбрали, той се сгоди за неговата колежка Ники Бела. През април предходната година Джон се съобщи на любовта и падна на колене, с цел да предложи брак на Ники.

Преди да предприеме тази крачка Джон Сина беше прочут с многото задявания и краткотрайни връзки със своите колежки. Той даже доста пъти е приказвал за това, че не желае да има деца, както и че няма да се дами. Сега обаче Ники Бела и Сина към този момент възнамеряват женитба в най-близко бъдеще.Скоро те си направиха ваучър и още веднъж отпразнуваха своята обич, написа разкрития.ком.

Много постоянно кечистът показва възприятията си в своя профил в Туитър.

„ Такъв хубав, логичен, прочувствен ден през вчерашния ден с дамата на фантазиите ми и нашите фамилии. Обичам те, Никол, ти ме накара да осъзная, какъв брой значимо е единството ”, написа Сина.



„ Значението на честността във всяка връзка в никакъв случай не би трябвало да се подценява. Скриването на възприятията или държанието може да докара до страдалчество и страдание ”, написа още кечистът.

Джон Сина и Ники Бела към момента не са разкрили датата на сватбата. Кечистът единствено загатна, че това събитие ще е напълно скоро.

Джон Сина и Ники Бела към този момент възнамеряват сватбата си

Ники съумя да смени мнението на Сина за обвързването. А дали ще успее да промени и мнението му за децата?
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР