И до малките населени места трябва да стигат европейски средства.

...
И до малките населени места трябва да стигат европейски средства.
Коментари Харесай

Европейски средства да достигат до малките населени места искат жители на Съединение на среща с Елена Йончева

„ И до дребните обитаеми места би трябвало да стигат европейски средства ”. С тези думи се обърнаха жителите на гр. Съединение към лидера на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” (№18) Елена Йончева на среща с нея. В града липсва канализация. Оттам неведнъж кандидатствали европроекти, само че не били одобрявани.

„ 12 години България е член на Европейски Съюз и милиарди са отпуснати за страната, само че те не стигат до дребните обитаеми места. С тези средства България трябваше да е едно по-добро място за живеене, а не всяко 10-то село да изчезва, околните ни да напущат родината ни и България да е на дъното в съвсем всички европейски ранглисти ”, безапелационна бе тя.

Без качествено обучение и опазване на здравето, без добра инфраструктура и работа с почтени заплати, хората ще продължат да се преселват към по-големите градове или чужбина. Така обезлюдяването на огромни региони от страната ни ще продължи. Няма да позволим това, безапелационна бе Йончева.

Водачът на листата на левицата изясни, че Българска социалистическа партия се бори европейските и държавни средства да стигат и до дребните обитаеми места и да подкрепят дребния и междинния бизнес, младите фермери. Като различен приоритет на Българска социалистическа партия Йончева уточни стопанска система.

„ Елена Йончева се бори с корупционната машина у нас и изнесе доста информация. Имаме потребност от помощта на хората, с цел да продължим борбата и на европейско равнище ”, сподели пък секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Кристиан Вигенин.

По думите му ГЕРБ са узаконили корупцията и са я облекли в закони. Той изясни, че доста планове, осъществени с евросредства у нас, са със повишена стойност и част от парите са изтекли в ръцете на близки до кметовете компании, на локално равнище и близки до министри, на национално. „ Европейските средства са, с цел да стигнат до хората и да усъвършенстват живота им. С какво животът в дребните обитаеми места е по-малко скъп от някоя огромна община, която получава десетки милиони? ”, попита Вигенин и съобщи, че цел на левицата ще е да спре порочното разпределение на средства от европейския и националния бюджет. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР