И днес времето в Пловдив ще се задържи слънчево, макар

...
И днес времето в Пловдив ще се задържи слънчево, макар
Коментари Харесай

Времето в Пловдив остава слънчево с максимални температури до 8 градуса

И през днешния ден времето в Пловдив ще се задържи слънчево, въпреки че температурите ще бъдат малко по-ниски от вчерашните. Вятърът ще остане сдържан. Минималните температури под тепетата ще бъдат сред минус 4 и минус 5 градуса, а оптималните 7-8 градуса.

Днес над страната ще продължи да духа сдържан вятър от западсеверозапад. Минималните температури ще са сред минус 6° и минус 1°, по високите полета на Западна България до минус 9°, в София минус 6°. През деня облачността над южните региони ще се раздра и след обяд над цялата страна ще доминира слънчево време. Северозападният вятър краткотрайно ще отслабне и ще е слаб до сдържан, а по здрач ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в София – към 2°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и на обособени места ще прехвърча сняг. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 6°, на 2000 метра - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максимални температури на въздуха 6°-9°. Температура на морската вода 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР