И днес времето ще се задържи динамично и топло за

...
И днес времето ще се задържи динамично и топло за
Коментари Харесай

И днес времето ще се задържи динамично и топло за сезона

И през днешния ден времето ще се задържи динамично и топло за сезона. Над по-голямата част от страната облачността ще е раздрана, намаляваща в източната половина от страната до незначителна. Предимно облачно ще е над Западна България и Рило-Родопската област и там тук-там ще има валежи от дъжд. В Източна България ще духа сдържан, краткотрайно и мощен южен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, по-ниски в северозападните региони.

Над планините облачността ще е забележителна, основно в Рило-Родопския масив ще има валежи от дъжд На обособени места там е допустимо да прегърми. Над Странджа-Сакар и Източна Стара планина ще има краткотрайни разкъсвания на облачността и повече слънчеви часове. Ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – към 15°, на 2000 метра – към 7°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан южен вятър. Максимални температури на въздуха: 19°-23°. Температурата на морската вода е към 17°, а на север от н. Калиакра: 14-15°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР