И днес персонал на Втора САГБАЛ Шейново ще излезе на

...
И днес персонал на Втора САГБАЛ Шейново ще излезе на
Коментари Харесай

Протестите в Шейново продължават с въпроса Кой?

И през днешния ден личен състав на Втора САГБАЛ " Шейново " ще излезе на митинг в двора на лечебното заведение против тъмното предопределение на нов шеф. Протестът ще е безмълвен, защото задава същите въпроси.

Те са възмутени от осъществените нечестни операции с оценките от извършения конкурс за Изпълнителен Директор на болница " Шейново ", като считат назначението от страна на Общинския съвет на доктор Таня Андреева за изпълнителен шеф за нелегално, а и позорно.

Припомняме, че на Андреева, която е и някогашен министър на опазването на здравето (служебен), макар че тя самата не е кандидатствала в конкурсните процедури за този пост. Единственият претендент за този пост бе доктор Румен Велев.

Персоналът тази заран декларира изрично, че митингът е изцяло непринуден и се опълчват на внушенията на ръководителя на комисията по опазване на здравето и обществена политика към Столична община на внушенията, че са административно принудени.

Протестиращите лекари, медицински сестри и личен състав питат и какво е станало и къде са документите и протоколите от извършения конкурс за Изпълнителен Директор на II АГ Болница " Шейново " и кой ги е скрил?

В известието за днешния митинг се показва и че доктор Таня Андреева е заела мястото на Румен Велев и в Експертния съвет по акушерство и гинекология към Министерство на Здравеопазването, като това се е случило редом с гласуването за нея от Столичен Общински Съвет за поста на шеф в болница Шейново.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР