И днес Неймар е най-обсъжданата футболна личност. Бразилецът пристигна сутринта

...
И днес Неймар е най-обсъжданата футболна личност. Бразилецът пристигна сутринта
Коментари Харесай

Втори август 2013-а година: Неймар дебютира за Барса; Втори август 2017-а година: Неймар си тръгна от Барса

И през днешния ден Неймар е най-обсъжданата футболна персона. Бразилецът дойде сутринта тъмен на стадион " Камп Ноу ", с цел да се сбогува със съотборниците си. След това се видя и с президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу. Компания им прави бащата на Ней. До края на седмицата нападателят би трябвало да стане част от ПСЖ. Френският клуб пък ще брои на Барса рекордните 222 милиона евро.

По подигравка на ориста Джуниър сподели, че си потегля от " блаугранас " на 2 август. Именно на този ден той дебютира за Барселона. Това се случи през 2013-а година на " Камп Ноу ". В мач против някогашния му отбор Сантос за трофея Жоан Гампер. Каталунците разрушиха бразилците с 8:0, а Ней не вкара гол.

Именно този трофей беше първи за Неймар с екипа на Барса. Той пристигна с трофей и си потегля с подобен. Неймар оказа помощ да бъде извоювана купа по време на турните в Съединени американски щати, откакто " блаугранас " завоюваха трите си контроли с Ювентус, Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид). Бразилецът вкара три гола и с тях Барселона би Юве и Юнайтед с 2:1 и 1:0.

 Неймар беше в офиса на Бартомеу, не се задържа доста време там
Неймар беше в офиса на Бартомеу, не се задържа доста време там

Тръгва си от Барса
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР