И днес на много места в равнините, котловините и около

...
И днес на много места в равнините, котловините и около
Коментари Харесай

Силно намалена видимост в последния ден от работната седмица

И през днешния ден на доста места в равнините, котловините и към водните басейни още веднъж ще има гъсти мъгли, които в доста региони ще се задържат през целия ден. Минималните температури - сред минус 5° и 0°, в София - към минус 3°, на морския бряг – от 0° до 5°, оптималните – в по-голямата част от страната - от 1° до 6° градуса, в София° – към 2°, в регионите с повече слънчеви часове – до към 10. В Източна България и по Черноморието ще духа сдържан североизточен вятър.


В планините и планинските региони ще доминира слънчево време. Повече облаци и слаб сняг се чакат в масивите от Източна България. Вятърът - слаб до сдържан, от североизток. Максималната температура в Боровец ще бъде 6°, в Банско – 9°, в Пампорово – към 5°.

В събота в по-голямата част от страната ще бъде облачно и мъгливо, а по Черноморието ще има и слаби валежи. Слънчево ще се задържи в планините и планинските региони. В неделя оптималните температури ще се намалят и тук-там ще превали слаб сняг. В началото на новата седмица се чака стопляне.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР