И днес, докато обикаляхме уеб пространството, издирвайки поредния свободен човек

...
И днес, докато обикаляхме уеб пространството, издирвайки поредния свободен човек
Коментари Харесай

Вижте тайните страхове на жените

И през днешния ден, до момента в който обикаляхме уеб пространството, издирвайки следващия свободен човек в офиса, с който да изварим една ракия на терасата, попаднахме още веднъж на тайните размисли на колежките по отношение на мъжкия свят. Милите са толкоз сигурни и уверени в познанията си за мъжката галактика, че след няколко минути разбрахме по какъв начин в никакъв случай няма да изоставен Венера. Този път, дамите са решили да приказват за мъжките страхове, само че не просто кои да е, а тайните мъжки страхове! Ето това се споделя същинско разгадаване. Дамите са изброявали толкоз доста и все дълбоки страхове, само че са пропуснали страха от тъщата - тази непревземаема цитадела на мъжкото схващане, виновна за доста тежки обществени мигове и други прекарвания. Ако желаете да разберете от какво се страхувате скрито, тогава погледнете тук, а откакто дамите започнаха първи, дано ние разкрием някои от най-важните женски страхове, които ще си останат загадка сред нас (уинк-уинк):

1. Да не повярваш, че си ѝ първия
Добре, най-много втори, тъй като по този начин или другояче дамите не желаят да знаят, че са били лашкани като остаряла италианка по селски пътища. Не могат да понесат и обстоятелството, че са били лашкани като барабан на циганска женитба. Как да си го признаят, когато дупето желае завършения, а душата да резервира кралското родословие на принцесата. И откакто има единствено една писателка от Пловдив, която е потвърдила, че е девствена на 50-годишна възраст, какво тъкмо си мислят останалите дами? Ние трева не пасем и за тази седмица ще сме втория, на втората среща, от втория час на втория ден, нали? Пък и нали ще се разхлопа буталото в по-широкия цилиндър, то като няма компресия, по какъв начин да стане?

2. Да не е най-хубавата
Няма значение къде, значимото е да изпъква с невиждана хубост, силикон, пари и разсъдък. Последното се намира там, тъй като все по-често осъзнаваме, че мозъчният концерн става особена жертва на поп-фолк, рап-фолк, непознат фолк и други аудио сигнали, напуснали музикалната кутия на Пандора - известна чалга диджей хала от Тутракан! Страховете на една жена се дават доста елементарно в лицемерието им, само че би трябвало да знаете, че има ли две дами на едно място, към този момент има и конкуренция, освен това свирепа!

3. Тази рокля да я прави дебела
Години еволюция, тави с вита баница и най-после роклята отговорна! Старите хора са го споделили "Не може цяла зима да снимаш сърмичките, луканките и пържолките, пък след това пълен кокал държи кърпата на гъза! ". Фройд е споделил, че щом има страхове, има и кюфтета - ръка за ръка вървят, почтено!

4. Да не е по-малко харесвана от оная мърша
Както сами се досещате, дамите не могат да одобряват обстоятелството, че някоя може да бъде по-красива от тях. По тази причина са абонирани за най-големите си врагове в една обществена мрежа и се водят за приятелки. След това се наблюдават цените на всички лайкчета, усмивчици, сърчица и някакви други свещени тъпотии. В природата на дамата е да се съпоставя с всички останали и единствено да има по-хубава от нея, стартира огромната лицемерна война. Да се чуди човек дали змията е дала ябълката или сама си я е скъсала!

5. Да готви като мама и да духа като грозна
Една жена би трябвало да влиза в тези две категории или просто не е приключена в една връзка. Ето за какво цялостен живот се пробва да сготви нещо като на мама - безумно сложна задача и еквивалент на Рамбо против руснаците, освен това без огромния лък! Както се споделя, цялостен живот ядем маминото, а най-после идва една фея от Петърч и счита, че екстеншъните дават мощ за забъркването на свинското със зеле. Една жена е жена, когато знае по какъв начин да цялостни и празни главата (препоръчително е долната). Не се притеснявай, някои дами цялостен живот не стигат тази специфична класа!

6. Да не си помислиш, че е такава
Мисълта, върлуваща във всяко женско схващане. Мисълта, че ще се счита за лека и лесна, е кошмарът! Особено откакто още на първата среща е съумяла да изяде поколението, да покаже бенката на буйните хълмове и на финала да се разсъни без макияж и долни дрехи! После може и да заекваш, но то по този начин се заражда алкохолизма. Критиците ще кажат, че е недостатък, само че какъв недостатък ще бъде, щом всички стават по-красиви, най-много дамите!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР