И деветимата кандидати за генерален директор на Българската национална телевизия

...
И деветимата кандидати за генерален директор на Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Всички кандидати за директор на БНТ продължават към втората фаза на конкурса

И деветимата претенденти за общоприет шеф на Българската национална телевизия - Стоил Рошкев, Теодор Ангелов, Сашо Йовков, Валерий Тодоров, Тома Иванов, Радостслав Главчев, Иван Гарелов, Константин Каменаров и Емил Кошлуков, са с постоянни документи и не престават към идната фаза на състезанието, съобщи БНР.

На днешното си съвещание Съветът за електронни медии (СЕМ) е ревизирал дали подадените документи официално дават отговор на условията. Сред тях са съществуването на опит в електронни медии, както и минимум петгодишен трудов стаж в телевизия, както и декларация за тригодишен опит на мениджърска позиция. Деветимата кандидати подадоха и концепции за развиване на публичната телевизия.

Предстои разглеждането на документите всъщност, като до 17 август Съвет за електронни медии би трябвало да разгласи кои от тях ще продължат към последната фаза на състезанието - събеседване. Изслушването на позволените претенденти е планувано за 21 и 22 август, а гласуването ще бъде на идващия ден. За определен се смята претендент, който е получил най-малко три от гласовете на петимата членове на съвета.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР