И Демократична България (ДБ) внесе необходимите подписи в ЦИК за

...
И Демократична България (ДБ) внесе необходимите подписи в ЦИК за
Коментари Харесай

И Демократична България се регистрира за вота: Този път страхуването няма да е толкова голямо

И " Демократична България " (ДБ) внесе нужните подписи в ЦИК за регистрация на идните предварителни избори на 11 април. Днес е последният период и малко преди тях събраните в своя поддръжка подписи внесоха от ГЕРБ-СДС, по-късно ще се записват и Българска социалистическа партия.

Дoкумeнтитe на Демократична България внecоха cъпрeдceдaтeлитe Хриcтo Ивaнoв и Aтaнac Aтaнacoв, кaктo и Бoриcлaв Caндoв, Влaдиcлaв Пaнeв и Нaдeждa Йoрдaнoвa.

" Както знаете този път е допустимо събиране на подписи в електронна форма и по тази причина ние не бързахме, с цел да може повече хора да научат за тази услуга, за нас въвеждането й е политическа идея. Внесохме общо 10 000 подписа, от които 500 електронни , което значи, че 20% от минимално изискуемите са импортирани по електронен път, с което потвърждаваме, че електронното ръководство на изборния развой е задача допустима ", съобщи водачът на " Да, България " Христо Иванов.

" Отиваме на изборите с упоритостта да разтеглим поддръжката, два доста значими детайла от предишния тур са, че за за първи път от доста време болшинството от нашите гласове не идват от София, въпреки тя да е значим детайл от нашата изборна база, тъй че ние би трябвало да надградим и двете трендове. Очаквам всички ние да превърнем електронното гласоподаване в поръчител за по-честни резултати. Очаквам и тези избори да бъдат доста по-свободни, тъй като страхуването няма да бъде толкоз огромен фактор , както до момента “, сподели още Иванов.

 Снимка: Булфото

По думите му промени в листите на Демократична България ще има, само че те няма да са фрапантни. Той посочи, че това е една от най-стабилните обединения.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

" Голямата ни цел е да излъчим не какво да е ръководство, а ръководство на смяната, стъпило на три цели – независимост, правда, рационализация. Не можем да влезем в коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи “, безапелационен бе Иванов.

Запитан за подслушванията, водачът на ДСБ Атанас Атанасов, който е някогашен началник на НСС, съобщи, че без значение от инспекциите, които ще се създадат, след изборите Демократична България ще упорства да се извърши и парламентарен надзор.

 Снимка: Булфото

" Безобразията по време на ръководството на Борисов са вследствие на неналичието на надзор “, сподели Атанасов, от който в действителност излезе информацията, че са подслушвани политици.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР